quinta-feira, 17 de março de 2016

Blåbær panna cotta med yoghurt
Det er ikke sommer ennå, bærene er ikke tilbake, men jeg elsker denne blåbær panna cotta som kan lages med frosne blåbær. Det er den enkleste dessert og deilig. Afterall, livet er ikke bare appelsiner og sjokolade. Du kan prøve noe sommerlig denne påsken. Du kan legge panna cotta i krukker, kopper eller i former, alle veier er helt fint.

Håper du liker det.

God påske!
Blåbær panna cotta med yoghurt


500 ml (5 dl) fløte
4 spsk sukker
200 ml (2 dl) naturell yoghurt
tsk vanilla pulver
300g frosne blåbær
4 blader gelatin eller 4 tsk gelatin pulver
hvit sjokolade til pynt


Slik gjør du:


I en liten kasserolle varme opp fløte, vanilje og sukker. La kremen koke under omrøring hele tiden til blandingen koker. I mellomtiden lå gelatin bladene i kaldt vann til de er myke. Presse bladene for å fjerne alt vannet og tilsett gelatin til krem ​​og visp til gelatinen er helt oppløst. Passere blandingen gjennom en sil og la den avkjøles.

Sett blåbær i en prosessor, eller blender, og puls dem til du får en jevn puré. Passere fruktpuréen gjennom en sil i en bolle. Tilsett yoghurt til frukten i bollen og visp for å blande frukt og yoghurt. Når kremen er avkjølt til romtemperatur tilsett fløte til frukt-yoghurt blandingen og visp godt å innlemme helt. Dele opp i seks kopper eller glass. Kjøle i tre til fire timer før servering.


For å fjerne panna cottas fra sine kopper bare dyppe bunnen av koppene i en bolle med varmt vann, riste litt i koppen for å kontrollere at sidene er frigitt og snu koppen over på en tallerken. Hvis du foretrekker det, kan olje du koppene litt før du fyller dem med fløteblandingen som det kan bidrar til å overføre panna cottas.

Du kan bruker hvit sjokolade til pynt.
Nenhum comentário:

Postar um comentário

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...