quinta-feira, 29 de setembro de 2011

Venchis Giandujotto, eller gianduiotto, hos Doce Vika
Jeg er veldig glad i gianduja, eller gianduia, det fantastisk blanding av sjokolade og hasselnøtter, derfor jeg er kjempe glad at vi har Venchis giandujotti hos Doce Vika. Jeg bare sier at du trenger å prøve giandujotto (giandujotti på plural på Italiensk) fordi det er verdens best gianduia sjokolade.
Vi har Giandujotto antica ricetta, eller gianduiotto, det traditionelt Italiensk sjokolade laget med kakao, sukker og hasselnøtter fra Piedmont region. Poser inneholder 250 gram (circa 32 konfekt) av Venchis Giandujotto Antica recetta og er pakket i grønt foliepapir. Gianduiotto er en tradisjionell sjokolade fra Torino og inneholder minimum 32% av Piedmont's hasselnøtter.

Men vi også har Giandujotto fondent ripieno. Giandujotto fondent ripieno er dyppet i mørk sjokolade med 56% kakao fra Ecuador. Poser inneholder 250 gram (circa 32 konfekt) av Venchis Giandujotto fondent ripieno pakket i gullfarget foliepapir.

Giandujotti ble først lagd i 1865. Det å blande hasselnøttdeig i sjokolade kom da import av kakao fra Sør-Amerika ble ekstremt vanskelig og dyrt. Kakaoen ble så veldig kostbar at lokale sjokoladeprodusenter fra Piedmont begynte å blande biter av ristede hasselnøtter i sjokoladen for å få den billigere. Hasselnøtter var lett å få tak i, siden de dyrkes lokalt i Piemont.
Vil smake Venchis giandujotti? Du finner ginadujotti og flere Venchis podukter hos Doce Vika.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...