quarta-feira, 28 de setembro de 2011

Antonio Mattei mandler biscotti fra Prato, Toscana



Idag fikk vi Antonio Mattei mandler biscotti. Disse italiensk mandler biscotti er kjempe deilige og uimotståelige. Antonio Mattei biscotti er produsert i Prato ei lille kommune i Toscana region. Antonio Mattei biscotti er hand-made av Francesco Pandolfini og hans familie siden 1858. Aller step av produsjon er hand-made. Hos Doce Vika du finner poser av 250 gr.

Fantastic and irresistible Italian biscotti Antonio Mattei are hand-made by Francesco Pandolfini and his family in the small Tuscan village of Prato. The entire production of Antonio Mattei biscotti is done by hand and the final product is the reward for their amazing dedication to good taste.

Antonio Mattei Biscotti are made using high quality natural ingredients and produced according to the methods uded to make them in 1858. Fresh eggs, fresh almonds, pine nuts create a golden brown crust that make this biscotti simply irresistible. At Doce Vika you find bags of 250grams of Antonio Mattei almond biscotti.




Du kan kjøp Antonio Mattei biscotti hos oss i Hommelvik eller hos vår nettbutikk

Doce Vika

Kirkegata, 2
7550 Hommelvik
Sør-Trøndelag
Norge/Norway
(+47) 9886 4330
docevika@gmail.com

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...