sexta-feira, 28 de março de 2014
Hjemmelaget Sjokolade med Rismalt Sirup til Påske
Nå kan du lager din egen sjokolade til Påske. Det er lett og deilig. Varer til hjemmelaget sjokolade finnes du hos Doce Vika. Oppskriftet lages med rismalt sirup som er fri fra fruktose men du kan bruke honning, lønnesirup, kokosukker, erythritol eller agavesirup.
Hjemmelaget Sjokolade med Rismalt Syrup, Gojibær & Cashew Nøtter
Ingredienser:
100g økologisk kakao masse
50g økologisk kakao smør
30g økologisk ekstra jomfru kokosolje
1 ts økologisk bourbon vanilje pulver
4-5 ss Clearspring Rismalt Sirup (Rice Malt Syrup)
Økologisk gojibær
Økologisk Cashewnøtter
Klipp salt hvis du vil
Fremgangsmåte:
Smelt kakao masse, kakaosmør og rismalt sirup i vannbad og visp god. Tilsatt inn kakaopulver og visp god. Tilsatt vanilje pulver, kokosolje og salt og visp godt sammen. Hell sjokoladen i konfektformer og tilsatt noen gojibær og cashew nøtter biter. Sett formene i kjøleskap til den har stivnet. Oppbevares kaldt til servering.
Assinar:
Postar comentários (Atom)
Nenhum comentário:
Postar um comentário