segunda-feira, 17 de março de 2014
Start din uke med en deilig Japansk Miso Suppe
Du skal elske vår deilig "Misô Suppe".
Japansk Misoshiro Suppe
1 liter vann
4 ss Clearspring Økologisk Sweet White Miso Paste
2-3 ss Clearspring Økologisk Tamari Saus
1-2 ss Clearspring Rice Mirin eller Clearspring Økologisk Mikawa Mirin
100g King Soba Økologisk Brunris Vermicelli nudler
100g av Clearpring Økologisk Silk Tofu biter
Vårløk eller gressløk
Kok opp vann. Tilsatt miso paste, tamari og mirin til kokkende vann, visp godt og la småkoke 5-10 minutter.
Kok opp nudler i en separert kjele. Vasker kokt nudler i kald vann.
Skjær tofu i terninger og tilsett i serveringsboller. Tilsatt tofu og ferdig kokt nudler i hver bolle. Hell suppen i serveringsboller. Dryss på gressløk eller vårløk.
Assinar:
Postar comentários (Atom)
Good pictures, better soup :)
ResponderExcluirMom